Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: KEMBALI DENGAN PENUH TERUJA ::

| Selasa, 24 April 2012

ASSALAMUALAIKUM..!!

Ahaks-ahaks.. blog ibarat baru dapat udara, nak kembali bernafas.. uhuh. Kenapa aku cakap macam tu..?? ada ke patut, aku biarkan belog aku ibarat bergantung tidak bertali.. oh tidak la rasanya.. erm, and now, aku rasa aku should la, kembalikan aura blog night story ni, yang dahulunya terpalit (wahh, terpalit kaww) dengan pelbagai kontroversi

Yang konon-konon mengatakan aku ni sengaja melakukan nya.. oh tidak.. ini, part of my hobi ok… haha, daripada aku merempit tak tentu pasal, pergi sana ,pergi sini… so don’t judge ok.. ok..

teruja dengan kembalinya sya di laman sesawang.. mauhaha

Ok semua,!! sila teruja, kerana aku kembali di dunia blogging.. miss this moment..  ha, lepas ni.. tak habis2 la aku update kan… macam banyak je nak cerita..

Ok, untuk memanjang kan entry ni, aku nak cerita sikit la, mengenai diri aku yang sekarang ni.haa. penting untuk korang tau, update pasal aku. Kerana apa, kerana aku rasa aku dah lain.. hahaha..

First of all, berat badan bertambah-tambah, sampaikan seluar aku dah sendat mendat.. wahh, harus beli seluar baru.. kuikuikui.. mak nak duit beli seluar baru..*boleh camtu*.. hahaha..baru aku seminggu lebih sikit duduk rumah, dah berat badan meningkat.. ha, belum sebulan, 3 bulan.. mau bulat aku jadi.. dan impian nak naikkan berat badan, rasa nya terlunas akhirnya.. hahaha..

Ok, next, sekarang ni, aku dalam usaha mencari kerja.. oh, terlupa.. kerja dah dapat dah.. haha.. start next week.. kerja apa ek.? Mesti itu yang bermain dalam kotak fikiran korang kan..(ok tipu, fikiran itu kotak)… erm, nak tau kerja apa.. itu rahsia, nanti senang aku update la ya..haha..

Then, result pereksa semester 4 dah keluar, around severel days before.. erm..keputusan agak mengechiwakan.. oh tidak…*fizz bersyukur please*.. erm, kira ok la daripada yang lain, sibuk duk berkempen sana dan sini, perjuangan situ dan sini, tapi result, hancus meletus.. ooppsss… sapa nak jawab..??

And, that’s really sure.. I have got a new best friends.. wah.. Alhamdulillah, my doa dimakbulkan Allah.. suka2 sangat.. syukur2.. terima kasih ya Allah.. huhu.. erm, siapakah gerangan..?? nak tau ke..?? stay tuned k.. haha..jgn beli je tuned talk tapi tak stay tuned.. *ok, tetiba*..

And maybe last but not least, Alhamdulillah, aku dapat habis kan ASASI a.k.a foundation kat APIUM Nilam Puri, dengan jaya dan cemerlang nya.. wahh… terkejut gak aku.. tempat yang dulu mula-mula aku tak nak pergi, akhirnya mengajar aku banyak sangat perkara, about tarbiyah, bahasa arab, and many things..

Among two years.. many thing have done in my life.. woow.. its such incredible double years.. huhu.. I love Nilam Puri.. ooppss.. APIUM Nilam Puri.. erm.. terbaik la…

Ok kepada semua lepasan-lepasan SPM, sila tingkatkan keterujaan anda, dengan memilih Asasi UM ok, dalam boring pemilihan.. hahah.. gerenti tak menyesal… erm.. sila teruja ok..!!~~

Nampaknya, seperti sudah melalut penulisan ini.. hakhakahka… diharapkan  semua terus maju diatas apa sahaja yang korang semua lakukan.. believe in ourself..  jangan nak main je k.. ok..

Aku nak chaw dulu, nanti aku update lagi ek.. promise, everyday have and entry.. insyaAllah… ^^
Doakan lah saya yang terbaik ok.. heheh.

Nota mulut : teruja dengan keterujaan diri sendiri..
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

4 RENJATAN:

{ ♔Lady Ainaa♔ } at: 24 April 2012 6:32 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

hehehe... welcome back...same goes wif me, ena pun bru hbis asasi ena..weeee

{ Rafqa firdaus } at: 24 April 2012 5:56 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

terima kasih.. oh, ek asasi kat mana..??

Tanpa Nama at: 25 April 2012 3:42 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

saya pon baru habis asasi..urm..bila rafqa n crew nak cter lnjut pasal mnda2 pnitng dalam entry nie??

{ Rafqa firdaus } at: 25 April 2012 8:58 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

ahaks.. nanti la.. saya pasti akan cerita.. nanti kan.

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::