Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: JONGKANG JONGKET ::

| Rabu, 25 April 2012

ASSALAMUALAIKUM..!!

Haha, hye, semua kipas susah mati aku, alhamdulillah, meningkat jugak aku punya follower, dengan meningkatnya, follower, insyaAllah, meningkat jugak la, trafik blog gonjeng ni kan.. haha.. mampu ke nak buat..??

ni la rupa jongkang jongket kalau kroang nak tau ^^
Ok, untuk kali ini, aku nak cerita tentang JONGKANG JONGKET STUDIO… hehe.. It most severel years before.. yang mana, aku teringin sangat nak bukak compony in editing photography. (wah, cita-cita besar sangat sampai nak bukak company bagai).

Erm, dan mesti korang nak tau kan, kat mana aku dapat idea nama jongkang jongket ni.. eh, kenapa jongkang jongket..?? eh, taka da nama lain ke.. erm, actually kenapa jongkang jongket..?? korang pernah main jongkang jongket..?? erm,

Ini jongkang jongket is equal tu persahabatan.. kalau sorang je, yang main jongkang jongket tak akan boleh main kan, dy mest kene main dua orang kan.. huh.. so the conclusion, we need each other dalam setiap perkara yang kita buat.. kalau buat sorang-sorang susah sikit nak jadi..

Macam tu jugak dalam bisnes, kita saling memerlukan each others.. ha, itulah disebalik kenapa aku rasa perkataan jongkang jongket ini, sangat meaningful bagi aku.huh..

Dan aku telah menyuarakan rasa nak buat ni, pada Okhi Safwan Harun dan Okhi Abu Bakar.. and korang guess what, mereka @ dyorang very supportive.. uhuhuhu.. terima kasih korang… nanti kalau benda ni sume Berjaya, aku akan ambil korang bekerja dengan aku.. ahahah.. *nak la pulak korang kerja ngn aku kan..
ni la badge nya..
Hahah.. and badge untuk aku pnya studio ni.. dah ada dah. Bersungguh2 aku buat.. dan actually, ada jugak aku mengkomersial kan nya kepada kawan-kawan aku yang lain, dan dyorang suka jugak la, dengan effort aku ni.. Alhamdulillah..

Terima kasih korang..

Ada jugak aku punya art, bawah jongkang jongket studio ni.. nanti aku upload kan.. setiap hari rabu ok..?? nak buat wordless Wednesday.. so korang tunggu jela k.. nantikan setiap hari rabu..

Dan, korang boleh jugak share atau nak buat DP atau apa2 sahaja ya, but makesure, link back to this blog.. hehe.. credit la katakan..hehe..

Ok, last but not least.. thank you kepada semua yang terlibat.. jasa kome ku kenang.. hehe..

Nota mulut : seronok bila dia dapat kerja kat sini jugak.. ^^
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

4 RENJATAN:

{ ♔Lady Ainaa♔ } at: 25 April 2012 11:07 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

kreatif juga.... perkataan jongkang jonkek blh membwa pelbagai makne.. nice...

{ Rafqa firdaus } at: 26 April 2012 12:23 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

hehe.. terima kasih.. tetiba je idea datang.. huhu

Tanpa Nama at: 26 April 2012 2:16 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

nota mulut:seronok die dapat keje kat sini jugak
*sapa 'die 2'..

{ Rafqa firdaus } at: 26 April 2012 2:19 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

hehe.. adalah, biarlah ia menjadi rahsia..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::