Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: TENGAH ONLINE TAPI OFFLINE ::

| Rabu, 14 Disember 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

BUSY TAK INGAT

FIRST OF ALL.. nak mintak maaf sekali lagi kepada semua kipas susah mati aku, kerana taka da entry terbaru pon sudi datang..*nak nangis..erm… tak sangka ada jugak pembaca setia..*perasan nya aku.. erm, da nada juga yang tertanya-tanya kemana night story.. huh.. aku diam je la.. nak keluar special entry kan..*special la sngat..

Ok, untuk entry kali ini, aku nak buat yang ringan-ringan je la.. malas la nak tulis yang berat-berat macam ladtop nie, nanti korang bukan baca pon… scan je kan.?? Macam la aku tak tahu.. *wei, fizz, syukur la ada orang nak baca blog ko..

offline..+__+
Erm, aku nak cerita tentang, apa beza orang yang tengah ONLINE tetapi dia pura-pura OFFLINE dengan reruangan chat dia kekonon, nak bagi tahu yang dia tu jarang online… errrmm….

Satu – nanti takada la orang cop atau label dia FACEBOOKERS tegar..
Erm, ni biasa la.. aku pernah merasai nya.. memang aku facebookers… aku online dr bangkit sje subuh, sampai nak tido baru tutup Fb.. tapi aku buat bersebab, bukan sesaja je.. nak tau sebab nya..?? jap g aku cite deh…

kekonon je tu, offline2 bagai… padahal 24 jam online… apa kes..?? nanti taka da la orang-orang tertentu akan marah dia pasal selalu online Fb.. kenapa perlu menipu diri sendiri.. takut dengan manusia.. erm, no comment…

dua – menyusahkan orang yang nak berhubung..
means kat sini, bila macam urgent kan, tetiba taka da kredit la katakana fon kita.. Fb boleh kita gunakan untuk menghubungi seseorang, tapi kalau dia dah offline kat bahagian chat tu macam mana kita nak tahu dia tengah online..

padahal, dia tengah syok ketawa guling-guling kat bilik main komen-komen ngan kawan-kawan dia…. Erm, kita kat sini, menggagau nak cari dia.. tak ke menyusahkan orang lain.. huhu.. kalau kita tahu dia online, lebih mudah.. terus je mesej, taka da la kita tertunggu-tunggu jawapan, kalau kita hntr private mesej pun…huhu..

erm.. ni jela dua… erm.. sikit-sikit taka pa.. asalkan bermakna.. jangan banyak-banyak tapi seorang pon tak nak amik port kan.. muahhaa… erm… so korang macam mana..? selalu buat macam ini..??

erm, bagi aku, lantak la orang nak mengata apa pun.. mulut orang, kalau kita layan, kita sendiri yang sakit jiwa.. so lebih baik, diam-diam kan je.. lantak la dia, dan bila penat mulut dia berkata-kata berhenti la tu…huhu..*aku dah wat, and its really working..hehe..

erm, pastu, kenapa nak tunjukn yang kita offline sedangkan kita tengah online..?? kenapa..?? kenapa..?? kalau nak online, online je.. tak ya nak offline-offline… susahkan orang je… kalau nak offline, baik tutup je computer tu.. g tidur ke, basuh baju ke… gosok baju ke… mandi ke..
lagi bagus dri duduk depan computer o facebook yag tengah offline.. muahaha..

so apa pendapat korang..??

jaga diri hiasi peribadi.

Nota mulut : asyik entry FACEBOOK je aku nie kan.. muahaha..
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

4 RENJATAN:

{ Young Girl Dream's } at: 14 Disember 2011 4:43 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

haha , adui , sy begitu terasa dgn entri ni .
sory , but sy off9 pun psl kalau sy buat on9 , akan ramai org mengacau , chat2 dgn sy .

sy on9 bersebab , n sbb nya sy tak leh bgtau . hikhik .

kalau sy buat on9 , ramai akan chat dgn sy , n seterus nya sy akan leka . itu pendapat sy :)

maaf ye terlalu pnjang , but sy memang suka bg pendapat ;)

{ Rafqa firdaus } at: 14 Disember 2011 5:27 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

@Young Girl Dream's
erm..klu macam tu bagus la.. but, kadang2 tu, ada yg sesaja.. bajet.erm..

{ nora nur } at: 17 Februari 2012 10:35 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

aq nk tnye mcm ane nk tau law owg tu on9 tp dy buiat chat off9....?????

{ unknown } at: 15 Jun 2013 4:09 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

muahahaha... aku lah tuh. hari2 on9.

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::