Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: UCAPAN AIDIL ADHA ::

| Jumaat, 4 November 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!~~

JALAN-JALAN CARI PAPE JE LA..

Hye, semua..apa khabar orang kat sana, situ dan mana-mana la..huhu.. erm.. cuti berapa lama aidil adha ni..?? apa tak dapat cuti,..?? kene kerja..?? ala kesian nya.. takapa la, mungkin ada hikmah.. mana tau dapat bonus lebih ke..hehe..

Alright, entry kali ini, aku nak buat simple je… erm.. aku juz nak wish salam eidul adha, kepada semua orang… rakan-rakan facebook, twitter, follower-followers kat blog aku ni… but, aku malas nak tulis pepanjang, aku dah siap kan satu poster untuk korang semua…






Tara..


Semoga, raya korang tahun ini, lebih bermakna dari yang sebelum nya.. banyak kan beramal, di pagi hari raya k.. dan tolong gotong royong kat kampong o kat masjid kat kawasan korang tu.. jangan duduk rumah je, tunggu, lembu sampai rumah.. wa, ini sudah melebih… hahah

Dan kepada semua, solat hari raya dan khutbah selepas solat jangan tinggal ek.. pagi-pagi tu, bangun awal-awal, pakai comel-comel, pergi masjid awal, dan kita bertakbir memuji Allah.. itu lah tanda kekuatan umat islam…huh..

Dan kepada cik lembu semua, bersedia lah.. hahamuhahaha…

Jangan lupa ya, dan selamat beramal..

Jaga diri, hiasi peribadi

Nota mulut : kene balik UMNP awal la..huhu
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ AtieRamos } at: 4 November 2011 1:55 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

Selamat Hari Raya Aidiladha from Mama's Life :)

{ Rafqa firdaus } at: 4 November 2011 8:27 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

TQ mama... huhu. salam aidil adha

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::