Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: CONTEST 3 IN 1 WITH AINI ::

| Selasa, 8 November 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

PAGI LAGI

Hye semua.. huhu.. buat apa pagi-pagi rabu ini..?? dah makan..?? hari ini, mungkin ada yang baru start bekerja.. jadi selamat menjalankan tugas… dan pada sesiapa yang dah strt kerja dari semalam lagi, selamat menunaikan kerja anda…jangan sedih-sedih k…. berhati-hati di jalan raya

Alright… untuk kali ini,, aku nak join satu contest ni la… dengan membawa seribusatu harapan dan senyuman supaya boleh menang..muhaha..

boleh kli banner untuk join contest ni.

Blog contest ini, di anjurkan oleh blogger AINI..gojes orang nya..huhu… dan contest yang AINI anjurkan ni, ada tiga kategori..


Erm..dan cara untuk kita semua menyertai contest ini sangat-sangat la mudah… korang hanya perlu melakukan langkah-langkah berikut sahaja :

# Wajib FOLLOW  blog Aini
# like FUN PAGE Aini
# Buat entery mengenai contest ni . . bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini
# Letak BANNER CONTEST ini di entry korang bersertakan 1 gambar korang
# TAG 3 orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu.
# tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini
# bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak pa]

Mudah bukan.. hanya memerlukan beberapa klik sahaja, anda sudah mampu untuk menge-join contest ini… dan hadiah yang ditawarkan.. aaawwww.. very the delicious dan best sesangat-sangat… hadiah yang blogger AINI bagi ni,untuk setiap kategori… kiranya,setiap kategori satu pemenang…

1 kotak KINDER BUENO +
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY

1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK + 
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY
 RM10 TOUPUP

1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY
 RM10 TOUPUP

gambar aku yang menjadi taruhan..
Terliur tak tengok hadiah yang dia nak bagi….huhu.. erm..kalau orang yang minat cokelat macam aku ni.. harus la aku suka..muahaha….

Erm… ok2.. entry ini pon dah panjang melebar, aku sekarang nak TAG


Semoga diorang ni join hehe.. wish me luck k…harap menang la…

Jaga diri-hiasi peribadi

**cara mudah nak menang IPAD.. daftar sini.. dan klik sini..**

Nota mulut : contest ke berapa entah aku join ni..~~

www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

6 RENJATAN:

{ Noorul Amera Adnan } at: 8 November 2011 4:15 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

mekasihhh tag sy >.< insyaAllah nk join jugak

{ Rafqa firdaus } at: 8 November 2011 5:41 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

ok.. hehe.. sama-sama..

{ miss kinah } at: 8 November 2011 8:12 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

thanks for tagging me...

insyaALLAH...kemenangan milik kita..ahaks !

{ Rafqa firdaus } at: 8 November 2011 11:15 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

betul tu miss kinah.. kita menang...

{ Lam A'Aini (Oh Semut) } at: 9 November 2011 3:51 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

macam ku pernah lihat o_O
pa pa pown good luck oke . .
thanks join contest ionic . .
Aini akan upload pada 24/11 ni :]

{ Rafqa firdaus } at: 9 November 2011 4:59 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

KALAU pernah lihat.. leh menang la tu.. thankz Aini..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::