Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: BERPAGI-PAGI DI HARI RAYA HAJI ::

| Sabtu, 5 November 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

SALAM AIDIL ADHA

Ahaks.. korang semua buat apa itu..?? apa cerita pagi-pagi raya ni..?? aku ni biasa sahaja la, pergi sembahyang raya ke tak..?? kalau pergi bagus la, Alhamdulillah…huhu…

Alright.. aku nak cerita kisah raya haji hari pertama ni.. muahha.. taka da la, syok mana pon.. dan aku rasa sama macam korang je pun.. erm.. pagi-pagi lagi dah kene bangun.. biasa nya lepas subuh tidur bali, tapi tidak untuk hari ni.. coz nak prepare-prepare untuk solat sunat hari raya..hu..

Bangun-bangun , kene gosok baju sendiri, nak get ready dah ni, nak g solat sunat raya haji,tapi sedih, adik beradik aku yang lain, tak bangun lagi.. erm.. ada ke patut dah pukul 8 tak reti-reti nak bngun lagi..

berpagi-pagi raya..

Erm, aku pakai baju raya hari tu je.. huhu.. takada modal nak beli lain.. muhaha.. but tak pakai one set pon, coz seluarnya, tertinggal kat kolej.. so nak wat macammana, redho jela.. but adaik beradik aku yang lain include ayah aku sendiri, pakai one set..muahaa..

Aku je yang ngade-ngade nak lain…muahha..

Pastu , kasi gegar la serumah, baru nak bangun.. then, dalam lapandoploh tu baru pergi masjid, agak lambat jugak la, tapi Alhamdulillah, dapat bertakbir bersama ahli karyah yang lain..

then, solat hari raya macam biasa, kea da yang tak solat hari raya ni..?? erm, astu dengar khutbah yang disampaikan dengan penuh semangat nya daripada tok imam..*terpukau sebentar..

kat masjid itu, ramai gila orang yang boria-boria berbaju melayu warna sama dengan aku. Muahha.. agak segan, bila bertembung dengan orang yang baju sama.. haha..*boleh..??

pastu balik rumah.. makan-makan ketupat,nasi impit, kuah lodeh, kuah kacang, rendang je ada dua jenis.. paru dengan ayam, tak kemeriah raya aku.. muahaha… *meriah sangat

setakat ni, takada pergi mana-mana lagi,m juz duduk rumah je, but mungkin jap lagi nak balik kampong kowt.. tapi entah la.. tunggu dan lihat je la ek.. hehe..

aku sebenarnya dah takada modal nak update ni.. korang baca dan layan je la, cerita boring aku ni ek..hahaha..

jaga diri-hiasi peribadi..

nota mulut : pagi raya yang biasa tapi merieh…
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

1 RENJATAN:

{ Ku Azhar } at: 5 November 2011 9:43 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

slmt ari raya :)

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::