Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: PUNCAK ALAM ::

| Isnin, 31 Oktober 2011

ASSALAMUALAIKUM…!!

STILL ALONE AT HOME?? KORANG-TAK-NAK-AJAK-AKU-KELUAR-KE-??

HYE all of my kipas susah mati sekalian.. apa cer hari selasa ni..?? cuti ke..?/ so kalau cuti kene bangun lambat la ya..?? sapa bangun lambat?? Hang la,, tu aku Nampak taik mata lagi kat mata hang ..*taik mata mest la kt mata kan takkan kat telinga pulak… dah-dah. Pergi mandi dulu…

Erm… PUNCAK ALAM..?? korang pernah pergi PUNCAK ALAM..?? apa,korang tak tau puncak alam tu dekat mana..?? bukan main femes lagi nama tempat tu,korang tak tau.. sekarang ni kat PUNCAK ALAM ni ada UITM PUNCAK ALAM… ha,yang baru bukak tu..

kawasan rumah aku.. jemput dtg ya..
Sebut je pasal UITM ,baru la berbondong-bondong korang tau kan.. *nangis.. sebenar nya aku nak cerita, semalam aku main GOOGLE MAPS.. seronok beb…coz aku dah agak keboringan tak tau nak buat apa kan… so aku sesaja la test mengetes benda tu,seronok pulak…

Mula-mula aku cari APIUM NILAM PURI kat situ, memang jumpa… Nampak sebijik sejibon.. siap aku boleh label kan lagi… pastu aku saja-saja la nak cari rumah aku kan… aku ingat kan memang tak la jumpa, sekali betul-betul jumpa…

Waaahhhh.. rumah aku di GOOGLE MAPS… nasib tak Nampak aku je kat situ.. muahahah…. Kalau korang semua pandai cari dan guna GOOGLE MAPS ni, korang pasti boleh cari rumah korang,tempat korang belajar,tandas luar kampong korang.. semua jelas terpampang…ngeh ngeh ngeh..

Dan aku duduk PUNCAK ALAM nie, dah lama dah.. dekat 10 tahun.. Lama WOOO….. since aku darjah tiga.. tapi dulu darjah tiga kene sekolah kat temapt lain,coz puncak alam taka da sekolah lagi time tu.. and masa dulu PUNCAK ALAM, very the hutan korang tau x..??

Sebelum aku pindah sini,aku duduk SHAH ALAM, bila shah alam dah di naik taraf jadi bandaraya, baru kitorang pindah ke perumahan ala-ala dalam hutan.. but itu 9 tahun dulu.. sekarang,dah macam Bandar terancang tau… gojes sangat…

Ada UITM, MCDONALD , ECONSAVE , taman-taman perumahan yang ruma-rumah nya bertaraf antarabangsa… , ada PETRONAS.. dan pelbagai lagi.. tempat korang ada .>?? muahha…. Dan aku rasa duduk PUNCAK ALAM ni seronok la for sure… huhu..

Tapi ada satu je yang aku rasa sampai sekarang tak solve-solve lagi masalh nya.. masalah pengankutan.. agak payah nak keluar , kalau taka da kenderaan tu,kene suh orang hantar ke meru untuk amik bas… susah bebenorr…

Rimas kadang-kadang, tapi sejak aku dah ada kenderaan sendiri ni,aku tak perlu risau lagi la, nak keluar camane.. vroom vromm je, dah sampai..muahahha….

So korang TRY la google maps ni.. seronok woo main… but make sure yang internet korang pantas dan tangkas la, supaya nanti gambar dia akn keluar dengan smooth je, tak adala berbintat bintat.. muahmuhaaha…..

Ok la.. sampai di sana sahaja.. korang jemput la datang rumah aku ek.. ak dah tunjuk kat gambar kat atas,so korang leh cari kan… datng jangan tak datang k..muahhaha…

K jaga diri hiasi peribadi..


Nota mulut : dah hari selasa dah…
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ ame elms ! } at: 31 Oktober 2011 7:12 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

im one of UiTM Puncak Alam student and im living at Lorong Gugusan Alam :D

{ Rafqa firdaus } at: 31 Oktober 2011 8:48 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

oh yeke. dah try cari rumah kat lorong tu.. its really great..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::