Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: MENJAWAB SOALAN YANG DI TAGGED DARI EKIN ::

| Sabtu, 29 Oktober 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

FEELING RETIS TERUS AKU BILA KENE TAG..*BOLEH..??

Ahaks… hye semua kipas susah mati aku.. harap-harap sihat la ya..*apasal ayat aku macam nak tulis surat pada pompuan je ni.. wtf … erm.. korang semua pernah kene tag tak..??? means tag kat kat sini,pernah kene sebut nama dalam blog orang lain…

Tak kisah la,dia suruh jawab soalan ke, suruh join contest ke… apa ke…huhu… mest pernah kan.. untung la korang.. tak macam aku… ni la baru first time kene tagged.. ahaks.. memang rasa sangt dihargai..ada jugak orang ingat aku dan blog aku ni ek… like gila ~~~

Btw.. thankz to AKAK EKIN coz sudi menge-tagged saya yang hensem ni..*waahh,hensem ke… ehem-ehem..  aku kene tagges ni bukan sebab dia suruh join bloglist o contest baut dia suruh aku jawab a few question.. but ada beberapa RULES k..

THE RULES IS SIMPLE:
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS' YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.

11 person about me :
-          Suka teknologi
-          Kuat makan
-          Suka coklat
-          Suka pergi jalan-jalan,even kadang-kadang tak ada tujuan .. :D
-          Sampai sekarang peminat DATO’ SITI NURHALIZA .. aaawwww…
-          Suka sangat berfacebook dan berblogging
-          Teringin nak ada badan yang sedikit berisi
-          Cepat terasa hati giiittteeewww…
-          Tak suka orang yang memungkiri janji dan bajet je lebih
-          Suka sesuatu yang sempurna,even tahu taka da yang sempurna.. XD

KAK EKIN question…

# kenangan masa zaman sekolah yang x dapat korang lupakan..
- mendapat best student la kowt..

#target umur bape korang nak kawen?
-Kalau cepat dapat kerja dan dapat kumpul duit untuk kahwin,perkahwinan itu akan dilangsung kan segera,tapi kalau lambat,lambat sikit la…*doa-doa moga cepat..

#korang suke berangan tentang apa?
-berangan tentang masa depan nak buat apa.. dan kalau tengok something yang best tu,berangan la kan best kalau aku macam tu , macam ni….

#makanan favorite?
-semua minat… kecuali sayur….*_*

#adakah korang kaki shoping?
-bukan kaki shopping,tapi kaki window shopping..muahha

#suka shopping ape?
-beli tingkap,coz windows shopping..muahha

#tempat makan yang selalu korang lepak?
-KFC o kedai kat depan U tu je o KAFE kat bawah kolej.. kalau bajet lagi..lepak rumah je..

#adakah korang peminat kpop?kalau tak,bg sbb nape x minat..*nak tau jugak*
-tidak minat,but kadang-kadang dengar la jugak.. sebab tak faham apa dia sebut,tak leh ikut nyanyi sama..huhu

#kalau ya,kumpulan apa yg korang paling2 minat..
-tak minat so tak yah jawab..?? *adakah aku menjawab..??

#novel yang paling korang tersentuh hati bila baca..
-tak pernah baca.. sume tngok movie coz banyak movie di adaptasi dari novel.. *tak sabra nak tengok OMBAK RINDU…aawww

#lagu jiwang ape yang paling berkesan di hati korang..
-kisah hati – ALYAH.. fevered gila..

Aku nak TAGGED :


ok..my question daripada aku untuk korang semua jawab k..

1. target umur berapa korang nak kahwin ??
2. apa yang korang nak capai sebelum berkahwin ??
3. korang ada bela binatang peliharaan ? binatang apa.. (if ada) ?/
4. adakah korang minat shopping.?
5. subjek apa yang korang rasa paling korang menyampah tyme SPM ??
6. pengalaman paling pahit kat sekolah ??
7. korang pernah menipu dan ditipu ??
8. habit korang yang korang rasa korang buat time boring??
9. korang boikot McD tak.??
10. korang ada tak pengalaman nampak hantu??
11. soalan yang aku bagi ni korang kategorikan sebagai apa ??

i'm done write my question.. so korang terus-terus ka menge-tagged aku k.. dan terusan juga datang ke blog kurang semenggah aku ni k...

jaga diri,hiasi peribadi..

byess..

nota mulut : jenuh aku piir soalan dannak tagged sapa...~~




www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

6 RENJATAN:

{ erleena } at: 30 Oktober 2011 2:25 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

hoaaaaaa byk nye soalaaaan , it will take times, aha

i will tell u bile da siap k ? :D

tengs tag :))

{ Rafqa firdaus } at: 30 Oktober 2011 7:01 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

erm..heks heks.. bese la.. kata nk berkenalan.. ngehngeh.. thnkz k erleena...

{ cik nurussalwa } at: 30 Oktober 2011 3:07 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

wah. kena tagged. rasa macam dah lama dah tag kat dunia blog ni berhenti.
nanti kalau saya free saya jawab insyaAllah. tq lagi sekali!

:)

{ al-lujju } at: 30 Oktober 2011 5:18 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

jawapan aku malas sekali...hahahaha

{ Rafqa firdaus } at: 30 Oktober 2011 7:21 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

cik nurussalwa : erm.. eheh.. dah tau dah,sebab tu aku tagged kamu.. hehehhe....semoga menjawab k..

Al-lujju : klu ada masa sila jawab k.. jgn nak mnegada sangat.. hahahah

{ erleena } at: 31 Oktober 2011 3:09 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

aha olredi done! do come by :)

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::