Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: CONTEST BLOG VINTAGE DAN SPECIAL ::

| Ahad, 30 Oktober 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

BANYAK SUNGGUH BLOGGER-BLOGGER YANG SUKA BUAT CONTEST.

HAI semua kipas susah mati aku sekalian.. meng-kome semua buat gapo malam-malam hening begini..?? aku memang biasa macam ini sebelum tido update la se-pam dua entry yang boleh kan.. kadang-kadang tu nak hilang boring o apa-apa je lah..

Baik lah.kali nie.. aku bukan nek meleret sangat , aku nak join satu contest yang dianjurkan oleh FADLIN dan FARAHIN.. nama contest ini adalah… jeng jeng jeng..


 CONTEST BLOG VINTAGE DAN SPECIAL

Wwaaahh, nama contest vogue gittewww.. actually, tarikh tutup dia adalah 31 OKTOBER 2011,tu yang aku menggelupur nak masuk ni… aku rasa blog aku very the vintage dan special..eeehhh..yeke?? aku rasa la, tapi aku tak tau la pulak korang rasa..  tapi aku rasa korang rasa benda yang sama macam aku rasa..  ngeh ngeh ngeh..

Antara syarat yang telah ditetapkan oleh dua orang blogger ini adalah : (sambil bunyi dram).

1. Follow blog Farahin dan Fadlin (wajib).
2. Like fanpage Farahin (tak wajib) \kalau rajin gi like/
3. Buat entry yang bertajuk, "Contest Blog Vintage dan Special".
4. Letak banner di entry (wajib)
5. Tag dua rakan blogger (tak wajib) \nak tag boleh jugak/
6. Contest akan terbatal jika kurang 5 orang yang join.
7. Tinggalkan link contest di comment (tak kisah lah blog Farahin ke blog Fadlin) \bukan di shoutbox!)

Macam biasa, yang wajib korang kene buat la dan yang tak wajib tu, korang nak wat boleh tak nak buat pun boleh….*but kalau buat ada la advantage kowt.. hehehhe…

Pastu korang ingat senang-senang je nak menang,dan kalau korang nak menang sangat, blog korang mesti :

-gojes @cantik @biutiful @ kacak dan seumpamanya
-kemas tak ada la berselerak ngn gadjet-gadjet nonsence k
-dan tak menggunakan font-font yang weird sehingga menyakitkan mata dan meyukarkan pembacaan..

Aku rasa aku memenuhi kriteria untuk menang ni.. kemas gojes dan aku punya font pun bese je.. hehe.. *agak perasan.. Dan hadiah yang ditawarkan,agak lumayan… antara nya : sambil bunyi dram lagi..

First prize - Topup RM20 + Edit full blog (Blogskin)
Second prize - Edit full blog (Washed denim) + Header (Special) + Banner
Third prize - Header (Special)

Baca hadiah dia je,dah berkobar-kobar kan… dan terdapat juga untuk pemenang bertuah… *harap-harap bertuah la.. ngehngehngeh…

Erm.. so korang apa lagi..jom la join contest ni. Mna la tau menang ke,bak kata tuan empunya contest, tuah ayam Nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu…hekhekheke..
so jom ramai-ramai k.. dan disebabkan dia suruh tag orang, aku nak tag


Harap depa ni pon turut join la ya…. Huh.. baru meriah.. k la..dah terlebeh aloborate dan ni…
So bye..

(KALAU AGAK-AGAK KORANG TAK PAHAM DAN MERAGUI NYA,KORANG LEH KLIK KAT NAMA DYORANG KAT ATAS TU UNTUK KE BLOG DYORANG K, ATAU KLIK BANNER PON BOLEH )

Jaga-diri-hiasi-peribadi

Nota mulut : korang kalau nak join,esok last day.. so cepat-cepat la ya…
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ cik Kartun } at: 30 Oktober 2011 8:30 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

urmm nak j0in ke x nak??? hehehe pikir sat..
line lembab niehh huhuhu

{ Rafqa firdaus } at: 30 Oktober 2011 6:40 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

erm..join jela.. hekheke.. mna tau rezeki..hehe

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::