Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: SurAt UnTuk SEmuA ::

| Khamis, 6 Oktober 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!~~

ERM..BETUL-BETUL PENAT..

Huhu..hye all my kipas susah matti sume…huhuh… really tired..1st nak cakap..in one day..there are to much thing happens..and banyak gila benda nak update kat belog ni…bit tunggu que dulu la..satu-satu update…

Korang pun nantikan la cerita-cerita yang banyak sangat aku nak cerita ni…*banyak sangat.. untuk entry ini pon aku dah lama kepam yela,nak update je, kene tunggu giliran la… kalau tak sian la entry lain ..tak kan nak potong que kowt…huhu..

Jadi ini lah masanya untuk aku update tentang entry ini..

Tujuan menulis entry ini,bukan lah untuk aku menuding ajri atas kesalahn orang lain,meluahkan rasa tidak puas hati o nak marah-marah o nak cari gaduh ngan sesapa o nak jadi DIVA LA VIDA kat cni o apa-apa jela yang buruk-buruk…

Jadi . dengan yang demikian aku mahu menulis sepucuk surat yang penerima nya adalah semua orang…

Kepada,

Semua pembaca belog aku,belogger,kepada yang tak baca,orang melayu,india,cina,lelaki, pompuan, dah kahwin, belum kahwin,gemuk,kurus,hensem,hodoh,o sesiapa sahaja…..

Erm… sebelum apa-apa,aku mintak korang semua bukak la minda korang semasa membaca entry o surat ini… aku tak de niat apa-apa melainkan untuk memulihkan kembali benda yang dah rosak…

1st of all.. aku ada jugak la terdengar sana dan sini, yang orang tak berapa o lebih kurang menghentam aku berblogging dengan cara ini… aku pun tak tau motif dia buat begitu.. tapi tidak mengapa kerana aku menerima sebarang kritikan yang membina..

So before this aku ada right entry mengenai “KENAPA AKU BERBLOGGING” but maybe penjelasan kat dalam tu tak cukup kowt… korang boleh la baca entry tu..and kalu korang tak puas hati lagi..aku akan terangkan lagi kat entry ini…

bagaikan diriku tapak sulaiman... (gambar ihsan pakcik google)
Sometimes,aku as a manusia biasa tak kan boleh nak puaskan hati semua orang… aku cuba perbaiki diri untuk menjadi yang lebih baik bila orang try untuk nasihat aku.. yes aku terima.. bukan aku buat bodo je.. but jika orang yang mengata-mengata belakang o cuba nak merendah-rendah kan aku, dibelakang aku memang aku marah ckit,tapi bila depan aku,semut pun tak mati bila dipijaknya… ( aku rasa pun korang semua tak suka kan )

Aku berblogging ini , adalah untuk menyampaikan more to what happens ini my life la.. tapi tak semua benda pun  aku cerita..benda yang aku rasa ak perlu cerita aku cerita..

Kalau korang marah aku tulis entry pasal yang hentam-hentam orang tu… actually, tak kan la aku nak marah kat orang tu depan.. aku boleh je marah,but it will break their heart… aku ini tak ada la kejam mana,sampai aku nak buat macam tu..

So dengan cara aku cerita dalam belog what I feel that tyme,and dia baca pulak, myb dia sedar yang aku tak suka o pape jela feeling dia tu… salah ke cara aku..?? aku bukan aib kan orang pun.. aku ada tulis nama ke..?? tak kan..?? 

Kalau aku ada tulis nama,yes memang salah aku, dan klu korang marah, memang wajar la.. bukan aku kata tak wajar korang nasihat aku about the belogging…

Aku tau my belog memang kadang-kadang tak islamik mana.. but ada jugak pengisian yang aku masuk kan… tapi korang leh caya apa yang belog orang lain tulis tu adalah hasil tulisan dyorang o dyorang juz copy and paste sahaja daripada belog orang lain..??

Ok, la kat sini aku bukan la nak mengatakan aku ni baik o bagus sangat sampai nak cakap benda macam-macam ni.. so pandai-pandai la korang menilai belog aku ni.. 

Aku berblogging, seronok,will get a new friends… share something new..bukan kah ilmu tu kita kene panjang-panjang kan.. so kalau aku ada bahan sikit,ak akan tulis kat belog ni… so bukan aku sorang je yang tau, but all the people who read my blog will know that…

So korang judge la sendiri,whether I’m still wrong o not..  and i'm love all my friend for sure.

Sekian terima kasih

Ikhlas..
Rafqa firdaus..

Bye…

Jaga diri hiasi peribadi..

Nota mulut : pengalaman manis in one day.. ahaks…

www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ izzah } at: 6 Oktober 2011 8:22 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

sabar ea..biasa la..manusia...

{ Rafqa firdaus } at: 6 Oktober 2011 8:25 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

erm... Tq izzah...
memang tegh sabar ni..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::