Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: KALAU SUAMI DAN JIKA SUAMI ::

| Isnin, 24 Oktober 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

AKU TAK INGAT AKU NAK TULIS PASAL APA..

Hollaaaa semua kipas susah mati aku.. korang semua tengah buat apa,pagi-pagi selasa ni..?? aku rasa kebanyakan orang mesti cuti kan,,yela cuti DEEPAVALI.. ada yang sampai seminggu cuti… cuti hari raya haji pun tak sampai seminggu… what da..??

Actually,aku ada entry lain yang aku nak tulis hari ini..tapi aku terlupa nak tulis pasal apa.. then aku cek-cek ada benda ni.. so aku post je la untuk tatapan korang semua…ngeh ngeh ngeh..

So kepada isteri-isteri , bakal-bakal isteri yang baca blog aku ini.. beware k dengan perlakuan suami anda…hehehe…

Mungkin ini sekadar guraun, tetapi mungkin ada juga betulnya..hehe.. dan kepada suami-suami pulak,,jangan la nak tunjuk belang sangat sorok-sorok sudah..baru tak kantoi..hehehehe..

*mengajar pulak aku nie… k la layan..


KALAU SUAMI
Kalau suami mula berahsia..Itu tandanya dia tak setia
Kalau suami meninggi suara..Itu tandanya dia dah ada mak we
Kalau suami mengaku bujang tua..Itu tandanya dia nak ngurat anak dara
Kalau suami selera tak ada..Itu tandanya dia nak pasang dua
Kalau suami lambat balik aje..Itu tandanya dia dah syok kat deparment dia
Kalau suami tidur di ruang tamu..Itu tandanya dia dah jemu
Kalau suami malam jumaat buat tak tahu..Itu tandanya tak lama lagi hidupmu bermadu
Kalau suami garang macam singa..Itu tandanya hati dia dah tak cinta
Kalau suami asyik komplen aje..Itu tandanya dia dah tak suka
Kalau suami mula sepak terajang ke muka..Itu tandanya dia nak memberimu title JANDA..

JIKA SUAMI
Jika suami sayangkan isteri..Dapat gaji semua diberi
Jika suami sayangkan isteri..Kerja rumah rela dikongsi
Jika suami sayangkan isteri..Kereta diberi suami naik LRT
Jika suami sayangkan isteri..Duit poket diberi setiap hari
Jika suami sayangkan isteri..SMS dikirim tanda rindu dihati
Jika suami sayangkan isteri..Kongsi masalah nasihat dikasi
Jika suami sayangkan isteri..Diberi ciuman setiap pagi
Jika suami sayangkan isteri..I love U, I miss U katanya setiap hari
Jika suami sayangkan isteri..Isteri gemuk, dikatakan seksi
Jika suami sayangkan isteri..Sakit sikit selongkar laci ubat dicari
Jika suami sayangkan isteri..Kemana sahaja dibawa pergi
Jika suami sayangkan isteri..Sentiasa jujur perihal diri
Jika suami sayangkan isteri..Status berkahwin bangga sekali
Jika suami sayangkan isteri..Cintanya suci hingga ke mati

Copypest dari facebook-

ingat la wahai suami bahawa tanggungjawab anda besar sebagi ketua keluarga.
(gmbr ihsan atuk google)
Ahaks…  so yang dah ada isteri tu..?? ada tanda-tanda tak suami anda buat perangai macam yang 
diatas..???

So kepada suami-suami,jangan lupa tanggungjwab anda sebagai seorang ketua keluarga.. kerana andalah yang mencorak keluarga anda..jika anda sediri KE-LAUT.. bagaimana pula dengan keluarga anda…


Hehehe…. Tepuk dada Tanya iman..hehe

Jaga-diri-hiasi-peribadi

Byee..

Nota mulut : kenapa aku boleh lupa niee..????

www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ Acik } at: 24 Oktober 2011 8:29 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

kalau isteri ... ?
jika isteri .... ?
heheheeeee!

{ Rafqa firdaus } at: 24 Oktober 2011 8:56 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

kalau isteri
jika isteri tak ada.. sebab isteri kene patuh suami,dan isteri tak leh kahwin banyak..hehe.

*gurau je..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::