Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: 25 THINGS RANDOM GIVEAWAY BY PENMERAH.COM ::

| Rabu, 26 Oktober 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!~~

NAK JOIN CONTEST *JERIT KUAT-KUAT..

ERM.. haye semua.. hari ini hari yang agak slow la bagi aku.. aku tak tau la, antara aku yang buat hari ini slow atau dah memang takdir aku macam ini.. tapi tak boleh jugak aku nak menyalahkan takdir seratus peratus..*poyo*



Tapi tak apa, hari ini menjadi semakin hangat dan rasa laju je bila aku bukak je blog PENMERAH, dia nak buat GIVEAWAY untuk rakan-rakan blogger…wwwaaa… sangat seronok.. dan hadiah dia bukan kemain mahal dan gojes nya….

Antara hadiah yang dia short list kan adalah :
1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon

Erm.. ni baru dia short list kan enam sahaja, kana dia kata nak bagi doplohlima hadiah kan.. so doplohlima tolak nam berapa ek..?? Sembilanbelas lagi hadiah yang ada.. dan enam hadiah ni,memang dah cukup gojes n menyelerakan..

Bukan itu sahaja..untuk yang rajin mengomen entry-entry PENMERAH ni..akan dapat wang tunai..sebab apa wang tunai..?? sebab dia malas nak cari hadiah dah..miuhahhahaha.. duit tu...sapa tak suka duit, *angkat kaki...

So aku dah join dah…mudah je cara nak join nya pun…. Just ikut je kriteria yang dia mahukan..
Jadi antara kriteria yang perlu korang patuh,untuk melayakkan korang diterima masuk kontes ni adalah seperti berikut : *ayat bahasamelayu sangat…

Cara-cara nak join :

1. Buat entri dengan 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye
Tempoh Kontes : 21 Oktober 10 November 2011

aku yang  pertama , kedua  dan  ketiga dah settle,,Cuma yang  keempat tu  nak kene tag kawan blogger… aku  tak tau nak tag sapa…(dah la tiga orang lak tu)… so,selepas tigaharitiga malam aku fikir nak tag sapa, dengan ini aku isytiharkan bahawa aku telah meng-tag..


Ahaks.. ini adalah pemilihan secara random…huhu…

Dan tempoh kontes seperti yang  tertera besar kedabak kat atas tu adalah dari 21 OKTOBER 2011 – 10 NOVEMBER 2011… banyak masa lagi… so korang cepat-cepat la ya join contest ni..mana tau bertuah..

Hehe..harap-harap menang mana-mana hadiah..tak kisah..tpi kisah kalau tak menang..muhahaha..

Sebarang benda yang korang tak paham leh KLIK SINI untuk ke blog PENMERAH..

Jaga-diri-hiasi-peribadi.

Nota mulut : impress with myself…

www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

6 RENJATAN:

{ Cik tikah } at: 26 Oktober 2011 7:26 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

maceh tag cik tikah. insyaAllah t cik tikah buat yer :)

{ Rafqa firdaus } at: 26 Oktober 2011 8:04 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

erm..alright... cik tikah... selalu la datng sini k..

{ ~@yusleeping~ } at: 26 Oktober 2011 5:28 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

thanks dear tag..tp ayu xphm la tntg contest nie

{ Rafqa firdaus } at: 26 Oktober 2011 6:53 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

erm..alright ayu..apa yng tak paham nya..??

{ AkuTracy } at: 27 Oktober 2011 3:12 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

tq 4 tag :D

{ Rafqa firdaus } at: 27 Oktober 2011 5:31 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

`sama-sama tracy..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::