Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: GOdam LEmAk KAt TAnAh MEraH,RumaH MemBer KElas ::

| Isnin, 26 September 2011

ASSALAMUALAIKUM..!!

MENGHILANG KAN KEPENATAN DENGAN MEN-UPDATE BELOG.. EVERY PERSON HAVE THEIR OWN WAY TO RELEASE THEIR TENSION.

Alright.. ehem.. masih  ada orang atau pun  tidak kat belog ini.. untuk entry kali ini, ak dengan rasa bangga nya nak menulis mengenai godam-godam lemak la..

Hari itu,ak start menulis mengenai entry godam-godam lemak,adalah start bulan puasa baru-baru ini. Dan sekarang ini, ak mahu menyambung la entry godam-godam lemak ini..
itu lah ayah kepada tuan rumah... n rumah dia memang lwa..
ikhwan n najib..sibuk gosip nampak...
kimi nak sign..!!!!  wah bez nya lentok kat sofa orang helmi n najib.... ikhwan tngok apa tu..?? (mst tngk mkana)


bila mana dah sampai rumah dia..saat kene jadi kaunter pertnyaan..
muka konon focus mendngr penjelasan ayah dak tu...
Erm..dan kali ini,entry ni ditujukan kepada budak-budak kelas aku la..(majmuah 7)..
Actually, kami godam-godam lemak dekat rumah seorang daripada ahli kelas aku..n 4 sure bukan lelaki la..gurllzz yang mesti..huhu.. nama tak perlu la aku nak mention bagai kat belog ini..nanti tak selesa pulak si dia..

Rumah dia ni, dekat TANAH MERAH..erm...kira-kira satujam jugak la daripada Nilam Puri.. perjalanan yang sangt jauh..penat la kowt duduk dalm kereta...

ikhwan baby face.. ko mampu wat muka camtu.. helmi (baju belang) muka penat lepas jauh berjalan..

Dan kami pergi rumah dia ni,hari jumaat yang lepas..bertolak pukul 11.00 pagi dari Nilam Puri..dan sampai kira-kira pukul 12.30 kat rumah alia... yang jadi lewat tu coz tnggu orang,isi minyak dan berhenti pegi beli jambu kat tepi jalan..hauhauhau...

Sampai-sampai je kat rumah dak tu..  macam biasa la,,kne soal siasat ngan keluarga dia... dah rasa macam kaunter pertanyaan dah...huhu... tapi tak apa..makan punya pasak...layan je la..hauhauhau...

Erm... then mak dia tanya nak makan lepas jumaat o sekarang (means lepas kitorang sampi la)..the kitorang decide la nak makan sekarang..coz nanti pegi solat jumaat then lepas tu boleh terus balik kan..yela..alang-alang dah sampi tak kan nak datang dua kali kan..menyusahkan pulak..huhu...
view makann memang mengiurkan.. sedap wwwooo////

Makanan banyak mak dia sediakan... ada NASI AYAM , PUDING , KEK , dan AIR KOKTAIL..
Nasi ayam dia mmg superb la..ak siap tambah 2 kali tu..puding tu,ak tak makan pun coz ak tak berapa nak berminat ngn puding-puding bagai ni... kek dia pon boleh tahan lebih-lebih lagi,kek yang ada krim kat dlam tu..sedap hingga jilat hari wwooo... and air koktail tu..actually tak suka pon (aku la) tp org dah bg minum jela... then balik-balik je Um..tekak rasa semacam...huhuhu....

muka lepas dah habis makan.... helmi nak tambah lagi tu..duk cekau-cekau pinggan..
lepas mkan terus je ngadap buku..seorang pelajar yang bagus..

Erm... pastu dah habis sume makan..masing nak balik la..lagipun masa tu dah masuk waktu untuk solat jumaat..n ayah dia pun dah ready hensem-hensem nak pegi solat jumaat... 
masul ngh focus breafing kat anak buahnya..

So tak kan la ak n others,tak reti-reti bahasa nak gak melepak kat rumah dia lagi..haha..*pengsan.. dan kitorang g solat jumaat , gurlz lak, katanya nak g rantau panjang.. tapi tak tau la jd ke tak..jadi la kowt...huhu..

last but not least..(hasil tangkap sendiri)..mampu..??
Erm... then end of the story..huhu

To alia.. sorryy la aku terkomen lak...haha.. but rumah ko memang lawa wo..uma ak pon lawa gak..hahaha... erm.. dan pandai la mak ko masak..nanti klast sem depan nak datang lagi..nak makan lagi..tapi nak resipi lain...*boleh..??

Hehehe... dan yang penting terima kasih la sangat-sangat sebab sudi jemput kami ahli-ahli majmuah 7 datang rumah mu...huhu.. sempat jugak ek datang umah mu...huhuu.... suka2...nnt kat KL datang la rumah aku k....

Bukan untuk ko sorang je ..untuk sume ahli majmuah ..datang la rumah saya ya..huhuhu...

K la ..byess..

Jaga diri hiasi peribadi..

Nota mulut : entah jadi entah tidak..~~
www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ pu3aisy } at: 26 September 2011 6:36 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

bgus2..
mmg comel r umah dak 2...huhu

{ Rafqa firdaus } at: 26 September 2011 8:16 PG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

huhuhuhu..kecomelan terserlah. besar lagi..

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::