Keblinger

Keblinger

I made this widget at MyFlashFetish.com.

heartbeat

nuffnang

:: SimpOsiUm MEntoR ::

| Jumaat, 10 Jun 2011
ASSALAMUALAIKUM..!!~~

AKU KEMBALI MEMBWA CERITA-CERITA YANG XTAU LA BEZ KE X..

Pendahuluan yg rngkas tapi padat..*first tyme..haha…erm..tp xpe penulisan belog harus diteruskan.erm..nmpknya dah agak lma gak la,xupdate kan..erm..xtau la busy ke apa…

Tp ak rsa busy kowt..*cri alas an..

Erm..haa..ala bese r..ok2 ak nk cte psal aktiviti yg berlaku mlm tadi..huhu…erm…mlm tadi ada berlaku program :

SIMPOSIUM MENTOR..(الراسخون)

**Backdrop mlm simposium mentor**

Erm..apa kejadah la nma program kan..haaha..mst korg nk tau..ok2 ak akan terngkan..

Erm…program ni di bwah MPP kerohanian APIUM NP..ini la program pertama,MPP/JTK utk sem ni..huhu..mcm bese program tarbiyah.. serta program ni berbentuk USRAH,n ak adalah part of the mentor…haha..*pengsan..

Erm..ok.mngenai tajuk program SIMPOSIUM, ntah kejadah apa ntah..ak pon kurang nk pham,n yg pling sadis sekali,bila ak tny pengarh program dy pon xtau..walawehhh..harus sedih….*muka twar..

Kihkihkhikhihk…..mentor lak, ala mentor pon korg tak tau payah la…yg rncngn MENTOR kat TV 3 tu apa..lebih kurng mcm tu la…erm..Cuma sebenar nya dlm konteks USRAH bese guna NAQIB (lelaki) n NAQIBAH (perempuan) tp nama ni di moden kan la…hahaha…harus grent…

Dan yg arab tu adalh (الراسخون), ha ni yg penting ni..ni adalh nama usrah tu sendiri la..kiranya mcm klu nk g usrah xde la kta nk g usrah tp kata nak g, (الراسخون)..ha lbih kurng mcm tu la…n klu mcm taun lepas nama USRAH nya adalah OASIS..erm..ak pon dah tak ingt OASIS stand 4 apa..tp yg pnting bukan yg siaran astro tu la..hikhikhikh…

**perbincngn tajuk program (sebenarnya pnjng ag,tp amik ckit je..)**

N msa pemilihan nama program ni..erm.. dak2 akhowt ni nak truk nama SINERGI…erm.. sebuah NOVEL nukilan HILAL ASYRAF… erm..apa ada pada novel…??mmg la isi dy tu bgus,tp mksud SINERGI itu sendiri menyampaikan ke tidak objektif yg ingin dismpikan dalm usrah…huhu..setakat satu tauk novel,ak rsa mcm xpyah la..baik amik dr AL-QURAN,lebih bermkna n mmg sume dah tau bhwa A-quran tum mmg panduan sepanjang hidup… n tu yg plih nama (الراسخون),dripada ayat yg berbunyi..

والراسخون في العلم يقولون ءامنّا به كلّ من عند ربّنا

‘dan orang-orang yang mendalam ilmunya berkata : kami telah beriman denganNya , dengan setiap apa yang disisi tuhan kami.’

Dah la xnak komen bnyk2 nnt kne banded…*laarriiii…

Ok2…pastu semalam juga,ada pembahagian mentor kepada ahli2 USRAH..huhu..ikhwah bpe kumpulan je pon..n akhowat r yg ramai..huhu..smpi harus amik mentor dr kalngn org bukn mpp n jtk..hehhehe..harus rami..haha..

Erm..n Alhamdulillah,program smlm berjln ngn lncar,n xde pape masalah la..n hope so that org2 yg wat kerja mcm TAKDE TANGAN TU,smpi ak kne wat kerja DUA KALI,*sgt menyusahkan..agar MENERUSKAN kemalasan ko tu….

Erm...dlu kata nk wat yg terbaek la apa r..tp skang,mcm !@#$%.. Ko (puan o cik RTL) xpayah nk bajet bagus sagt,ak dh muak dh ngn perangai ko yg bajet2 sgt tu….mkin poyo…mcm ckp ko je yg btull..

Erm..jgn smpi ak wat ko bnda yg sma….suh wat kje ckit pon pyah,xde keseragaman…n mcm melepasakan batuk di tangga,jnji ada bnda tu..ko leh piker ke…???...xkn bnda tu xleh piker…harus pemalas ko nak piker…huhu…*damn..

Ok2 , sebelum ak mengeluarkan kata2 xsepatutnya,baik ak stop dlu,coz ak dah xleh bla ngn perangai dy..n hati ak sakit gila…gggrr…

Jaga diri hiasi peribadi

Enjoys your days..

**nota mulut – dah letih jaga hati org,but org xpenah nk jaga hati ak..

www.tips-fb.com
SILA TERUJA DENGAN LIKE ^_^

2 RENJATAN:

{ aRifF da BeLieBers } at: 10 Jun 2011 4:31 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

pedulikan psal org len...y pntg dri sndri..ye dok??

{ fizz firdaus } at: 10 Jun 2011 7:09 PTG berkata... [GATAL NAK KOMEN]

btul2..ak sokong ngn ko..huhu..ak dh muak nk jga hati dy..ggrrr...

Catat Ulasan

PLEASE CLICK ONE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 ::: NIGHT STORY :::